VELKOMMEN TIL BALI-LÅVEN!

Vi håper at du vil finne noe av interesse på disse sidene.
Vi kan kontaktes enten på mail til balilaaven@gmail.com eller på telefon 97 31 32 31. Da vi ikke alltid kan besvare telefonen, oppfordrer vi deg til å sende sms. Både mail og sms vil bli besvart så raskt som mulig. Namaste.

Prisliste

 • 01.FØTTER
  Fotmassasje 55 min kr 550
  550
  55 minutt

  Inkluderer varmt fotbad samt lett nakke og skuldermassasje.

  Serenity – den ultimate avslapning 30 min inkl fotbad kr 300
  200
  20 minutt

  Skuldrene senkes og en følelse av trygghet fyller kroppen mens du legger all tyngde over i mine hender - bokstavelig talt.

  Detox Fotbad – tilbudet planlegges
  TBA
  60 minutt

  Detox fotbad - avgiftende fotbad med massasje

 • 02.KROPP
  TBA
  30 minutt

  Det fokuseres på rygg og nakke. Massasjen gjøres sittende med klær på.

 • 03.UTVALGTE BEHANDLINGER
  600
  60 minutt

  En lett og avslappende massasje som styrker indre og ytre ro. På engelsk sies det om Reiki at «it strenghten the Core and clarify the mind»

  150
  15 minutt

  Serenity i kombinasjon med annen behandling.

  300
  30 min

  Prøv denne velgjørende massasjen som utføres med massasjepistol og jobber med de store muskelgruppene i sete og lår.

  250
  30 minutt

  Cefaly hodebånd er en metode til behandling og forebyggelse af migreneanfall. Metoden er basert på mange års forskning på hvordan nervesystemet fungerer. Den enkle, men effektive metoden – neuromodulation – består i å påvirke nervebanene med ganske svake elektriske impulser og derved regulere nivået for når man får anfall. Cefaly er sådann en metode hvor det ikke gjøres bruk av medisiner. Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av Cefaly hodebånd.

BEHANDLINGER

FOTMASSASJE – 60 minutt

Fotbad,  lett masssje av hode og skuldre. Trykkpuntksmassasje av ben og legger.

DETOX FOTBAD – 45 minutt

30 minutter i DETOX FOTBAD. 15 min med lett massasje av ben. Det anbefales å ta Detox 10 ganger for å få en best mulig avgiftningeffekt på kroppen.  Pakketilbud til den som kjøper 10 behandlinger !

TRADISJONELT FOTBAD – 30 minutt

Fotbad tilsatt Epsom salt. Tånegler klippes. Lett fotmassasje.

ANSIKTSMASSASJE – 30 minutt

Trykkpunktmassasje av ansikt, hodebunn og nakke

KROPPSMASSASJE – 60 minutt

Tradisjonell massasje med aromatiske oljer

CEFALY HODEBÅND – 30 minutt

Cefaly hodebånd er en metode til behandling og forebyggelse av migreneanfall. Metoden er basert på mange års forskning i hvordan nervesystemet fungerer. Den enkle, men effektive metoden består av å påvirke nervebanene med ganske svake elektriske impulser og dermed regulere graden av styrke på migreneanfallet. Sådann er Cefaly et virkemiddel der en ikke gjør bruk av medisiner mot migrene og hodepine. Det er ingen kjente bivirkninger ved bruk av Cefaly hodebånd, derimot rapporteres det med en følelse av velvære og avslappenhet.

REIKI – 60 minutt

Reiki er en behandling med lett eller ingen berøring. Den som mottar Reiki er fullt påkledd og fortrinnsvis i lyse klær.  Reiki sies å klarne hjernen og fremme en positiv holdning i tanker, kropp og sjel.Reiki er navnet på en alternativ behandlingsmåte som bygger på en gammel tibetansk avslapningsteknikk. Reiki ble gjenoppdaget og videreutviklet av den japanske munken Mikao Usui og teknikken brukes i dag for å slappe av, redusere stress og fremme velvære.

 SERENITY 20-30 minutt

Vår signaturbehandling består av at dine heler varsomt blir holdt i teraupeten sine hender. Hvordan dette kjennes, kan ikke forklares og bør oppleves.

BALI LÅVEN TLF 97 31 32 31 (SMS)

 HÅPER DET ER NOE SOM FRISTER !