BALI-LÅVEN

Bali-låven har som mål å samle noen av Hustadvik sine  beste terapeuter under ett tak, og det er er ikke hvilket som helst tak.

På Bali Låven er det høyt under taket og et åpent sinn for det som er mellom himmel og jord.  Her kan du få Reiki eller en indonesisk fotmassasje, Cefaly hodebånd eller finne ut hva vår Signaturbehandling “Serenity” består av. Serenity kan beskrives, men det må oppleves for å forstå hvordan det oppleves.   Vi setter vår ære i at du som gjest skal kjenne på glede etter et besøk på Bali Låven !

Etterhvert som vi får flere terapeuter vil tilbudet bli ytterligere utvidet.

Vi ønsker å være en møteplass for de som ønsker å motta behandling og de som ønsker å gi behandling.  Husdyrene våre, hunden Minchi og hennes kattevenner Sinara og PamPam er en viktig del av Bali-låven sitt konsept for integrering og trivsel.

Hvis du er sensitiv for støv og husdyr, så anbefaler vi at du gir oss beskjed ved bestilling slik at vi holder dyrene unna. Låvebygningen lever sitt eget liv og til tross for skrubbing, rengjøring og støvtørking, så vil preget fra tidligere “liv”  være tilstede. Det har vært kyr, hest og høner i fjøset her for veldig lenge siden (type 1950) og de som er hypersensitive kan fortsatt merke det.

Vi har planer om detox programmer og at du også kan få fikset neglene når blir tilbudt både manikyr og pedikyr.

De ulike behandlingsformene og teraupeutene vil bli presenterte nedenunder.
Har du et ønske om å starte for deg selv, men mangler lokale og mulighet ?
Kanskje Bali-låven  kan være noe for deg –  ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.

[behandlere]